Laddar Evenemang

Världens Barn kväll med Jonas von Essen

1 oktober @ 18:30 - 20:30

Kan vem som helst få ett minne i världsklass?

Jonas von Essens resa från glömsk drömmare till tvåfaldig minnesvärldsmästare verkar smått mirakulös.

På bara ett och ett halvt år gick han från att knappt komma ihåg sin flickväns telefonnummer till att utklassa den samlade världseliten i minnes-VM. Sedan dess har han medverkat i allt från kinesiska tv-shower och svenska realityserier till australiensiska bilreklamer. Våren 2018 nådde Jonas dessutom nästan hela vägen till seger i TV4:s Talang, efter att till finalen ha memorerat de första 50 000 decimalerna i talet pi! Hans minne har också gett honom en enorm allmänbildning som lett till storslam i både Muren, Smartare än en femteklassare och Postkodmiljonären! 

Bakom den fenomenala minnesförmågan finns tekniker som är så enkla att vem som helst kan lära sig dem och samtidigt så underhållande att du kommer att vika dig dubbel av skratt när du gör det. Genom en trollbindande blandning av interaktiva övningar med publiken, förbluffande minnesdemonstrationer och fascinerande förklaringar tas du med genom en färgsprakande redogörelse för hur hakstudsande mini-kängurus, en raketflygande Dolly Parton och en arg kille med en kycklingklubba i ögat kan hjälpa dig att komma ihåg precis vad du vill! 

Om du redan kommer ihåg allt du vill – så kan du komma för underhållningen och bidra till Världens Barn. Alla vi andra som inte har perfekt minne, kan förhoppningsvis lära oss en effektiv minnesteknik!

Varmt välkommen att följa med på detta oförglömliga äventyr in i Jonas – och din egen – hjärna!

Kostnad – Räksmörgås, dryck, kaffe & kaka ingår – överskottet går till Världens Barn –
600 kr/deltagare (du kommer även få platserna längst fram).

Vill du bara lyssna?
300 kr/deltagare
100 kr för dig under 20 år
Oavkortat till Världens Barn

Vi ses i Nimbuskyrkan tisdag 1 oktober 18:30 kom gärna lite innan du som valt att äta. Det kommer spelas go livemusik medan maten intas. Världens Barn Öckerö kommer 19:00 berätta kort om insamlingen innan vi lyssnar på Jonas.

Företagare: Anmäl dig senast 24/9 till info@ockeroforetag.se meddela vilket företag du kommer ifrån och hur många deltagare du vill anmäla, observera att priset är per deltagare. Meddela även om du vill ha med räksmörgås eller om du endast vill lyssna. Vi skickar dig en faktura från Öckerö Företag.

Privatperson: Anmäl dig senast 24/9 till info@ockeroforetag.se meddela vem som kommer och meddela även om du vill ha med räksmörgås eller om du endast vill lyssna. Betala 600kr/300kr/100kr per deltagare via Swish 123 0111 609 eller via BG 805-0684. Glöm inte uppge ditt namn och antal personer på inbetalningen.

Varmt välkomna!

Share This Event

1038131
DD
dagar
HH
timmar
MM
min
SS
sek

Detaljer

Datum:
1 oktober
Tid:
18:30 - 20:30

Plats

Nimbus
Björnhuvudsvägen 49
Öckerö, Sverige
+ Google Map

Arrangörer

Öckerö Företag
Nimbuskyrkan